Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

rplay + raspberry pi + wheezy
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: rplay + raspberry pi + wheezy
#13582
rplay + raspberry pi + wheezy 11 Months ago Karma: 0
Hi All,

Okay so I downloaded wheezy and installed the OS on my SD card. So after getting the Pi installed the requirements:


  • sudo apt-get install libao-dev avahi-utils \
    libavahi-compat-libdnssd-dev \
    libva-dev youtube-dl

  • sudo youtube-dl --update



Then did the:



I then configured the rplay service and restarted it.

Well so far i've managed to get it up and running and mirroring yet it seems that it's not that reliable. It disconnects every once and a while and disappears. I found that if I restarted the process the airplay showed up again. So I've setup a cronjob just to restart it 3 times a day.

Anyone notice this?
JasonNaughton
Fresh Boarder
Posts: 8
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#13603
Re:rplay + raspberry pi + wheezy 11 Months ago Karma: 0
Ok now it seems that it does not show up at on my iphone. I'm now thinking that somehow it goes bad after a while... I know I'm running on a raspberry pi but I hoped it wouldn't go off...
JasonNaughton
Fresh Boarder
Posts: 8
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#13604
Re:rplay + raspberry pi + wheezy 11 Months ago Karma: 0
Ok now it seems that it does not show up at on my iphone. I'm now thinking that somehow it goes bad after a while... I know I'm running on a raspberry pi but I hoped it wouldn't go off...
JasonNaughton
Fresh Boarder
Posts: 8
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1