Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

rPlay beta bug reports and feedbacks
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 12345678...103
TOPIC: rPlay beta bug reports and feedbacks
*
#11228
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 5 Years, 7 Months ago Karma: 86
Are you using WIFI or ethernet cable?

How much latency? From our tests, we never observed that, we can use it to watch 3 hr movies w/o any slowness.

You may want to reset your wifi router, and reboot iOS devices, to check if it's better.

buzz173 wrote:
Mirroring look good . But still some laggy and high latency
huisinro
Moderator
Posts: 1567
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#11229
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 5 Years, 7 Months ago Karma: 0
airparrot makes airplay mirroring available to windows.

the trial download link never works in firefox for me.
64bit
32bit

it also has a sister app reflector
sdwisely
Fresh Boarder
Posts: 5
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2013/08/02 18:35 By sdwisely.Reason: trial links
The administrator has disabled public write access.
 
#11231
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 5 Years, 7 Months ago Karma: 0
huisinro wrote:
Are you using WIFI or ethernet cable?

How much latency? From our tests, we never observed that, we can use it to watch 3 hr movies w/o any slowness.

You may want to reset your wifi router, and reboot iOS devices, to check if it's better.


I'm using Ethernet cable
The latency is about ~700 - 1000ms . When i watching youtube, video look very good. No lag, like native Airplay . But when i open Safari and play Plants vs Zombies 2, it's laggy and no audio via HDMI (analog not test)

Ping from my PC (Wifi) to Raspberry Pi: 3ms . Samba copy from PC to Raspberry Pi 9MB/s
iPad 2 with iOS 6.1.3

Sorry for my bad English . I hope you can this this
buzz173
Fresh Boarder
Posts: 2
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#11232
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 5 Years, 7 Months ago Karma: 86
Thanks for the info on airparrot, will give it a try. From the assert error, it's to with some encryption.
huisinro
Moderator
Posts: 1567
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#11246
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 5 Years, 7 Months ago Karma: 0
I've just e-mailed this as well, before finding out about the forum

Hey there.
At step 2 I get the following error:
xbian@xbian ~ $ sudo dpkg -i rplay-1.0.0-armhf.deb
Selecting previously unselected package rplay.
(Reading database ... 30200 files and directories currently installed.)
Unpacking rplay (from rplay-1.0.0-armhf.deb) ...
Setting up rplay (1.0.0) ...
update-rc.d: using dependency based boot sequencing
[ ok ] Starting rplay:Failed to open audio device 1, no audio output
Please check your libao settings and try again
.
*** WARNING *** The program 'rplay' uses the Apple Bonjour compatibility layer of Avahi.
*** WARNING *** Please fix your application to use the native API of Avahi!
*** WARNING *** For more information see <0pointer.de/avahi-compat?s=libdns_sd&e=rplay>

I can't connect to the device later on.

Unable to connect
Firefox can't establish a connection to the server at 10.0.1.5:7001.

I also can't install youtube-dl

xbian@xbian ~ $ sudo youtube-dl
sudo: youtube-dl: command not found

But! I see rplay(xbian) within Beamer.app and I see the Chromecast device in my Youtube app on my Android phone.
Can you help me?
Smultie
Fresh Boarder
Posts: 7
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#11251
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 5 Years, 7 Months ago Karma: 0
I'm getting the same error of Failed to Open Audio Device 5, no audio output. Let me know if you figure out how to solve this.

pi@raspbmc:~$ sudo /usr/bin/rplay
ALSA lib confmisc.c:768:(parse_card) cannot find card '0'
ALSA lib conf.c:4241:(_snd_config_evaluate) function snd_func_card_driver returned error: No such file or directory
ALSA lib confmisc.c:392:(snd_func_concat) error evaluating strings
ALSA lib conf.c:4241:(_snd_config_evaluate) function snd_func_concat returned error: No such file or directory
ALSA lib confmisc.c:1251:(snd_func_refer) error evaluating name
ALSA lib conf.c:4241:(_snd_config_evaluate) function snd_func_refer returned error: No such file or directory
ALSA lib conf.c:4720:(snd_config_expand) Evaluate error: No such file or directory
ALSA lib pcm.c:2217:(snd_pcm_open_noupdate) Unknown PCM front
ALSA lib confmisc.c:768:(parse_card) cannot find card '0'
ALSA lib conf.c:4241:(_snd_config_evaluate) function snd_func_card_driver returned error: No such file or directory
ALSA lib confmisc.c:392:(snd_func_concat) error evaluating strings
ALSA lib conf.c:4241:(_snd_config_evaluate) function snd_func_concat returned error: No such file or directory
ALSA lib confmisc.c:1251:(snd_func_refer) error evaluating name
ALSA lib conf.c:4241:(_snd_config_evaluate) function snd_func_refer returned error: No such file or directory
ALSA lib conf.c:4720:(snd_config_expand) Evaluate error: No such file or directory
ALSA lib pcm.c:2217:(snd_pcm_open_noupdate) Unknown PCM default
Failed to open audio device 5, no audio output
Please check your libao settings and try again
Error initialising socket 98
Error initialising socket 98
Error initialising socket 98
*** WARNING *** The program 'rplay' uses the Apple Bonjour compatibility layer of Avahi.
*** WARNING *** Please fix your application to use the native API of Avahi!
*** WARNING *** For more information see <0pointer.de/avahi-compat?s=libdns_sd&e=rplay>
MG: set_ports_option: cannot bind to port 9008: Address already in use
sahilmdoshi
Fresh Boarder
Posts: 3
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 12345678...103