Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

rPlay beta bug reports and feedbacks
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1...78910111213...103
TOPIC: rPlay beta bug reports and feedbacks
*
#11334
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 6 Years, 1 Month ago Karma: 0
Hi,
This is my report, I had some issues on the first version but since yesterday's update, everything seems to work.
Macbook pro :
Mirroring working but huge latency (8 sec)
Itunes Airplay work great

Iphone 4s :
Mirroring works better than mac with just a little latency (1-2 sec)
Video and Photos works fine

Xperia S with iMediashare HD :
Rpi recognized but not able to connect and make crash rplay on rpi (not recognized by any devices after)
Chromecast on youtube works really good

Thanks for your work
kader91
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#11340
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 6 Years, 1 Month ago Karma: 86
Just a reminder, when you enter the license key, please DO NOT include any spaces at the end.

You may want to check the output of the command to make sure license is working.

sudo /etc/init.d/rplay stop
sudo /user/bin/rplay

will display messages, if you see any message that license is empty, or Invalid license, can't connect to vmlite.com, that means the license key is wrong.

when license key is wrong, no AirPlay mirroring, no audio !
huisinro
Moderator
Posts: 1567
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#11350
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 6 Years, 1 Month ago Karma: 0
I use the latest version rplay(with AirParrot fixes) on Pi 512MB Version B, rasbian wheezy

+ Video also in FullHD with audio from my IPhone4s and IPad4 are very smooth and works fine
+ Airplay Mirroring works on normal games and video

- Airplay Mirroring on Games that use the IPAD for other content and the TV for the game not work, iOS Real Racing 2 use the map on IPad and the TV for Racing Game Play. With rplay the screen is black and audio playing
- switching Landscape/Portrait on IPAD not work
- disconnect from airplay sometimes requires wlan on/off on IPAD

Is changing audio volume on playing airplay possible to implement?
Tothor
Fresh Boarder
Posts: 9
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2013/08/05 21:33 By Tothor.
The administrator has disabled public write access.
 
#11351
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 6 Years, 1 Month ago Karma: 0
First, thank you for this wonderful software !

I bought my Raspberry PI mainly to test rplay

My experience :

Raspberry : rev B (512 MB)
Processor: ARMv6-compatible processor rev 7 (v6l)
Distribution: Debian GNU/Linux 7(2013-07-26-wheezy-raspbian)
Kernel version: Linux 3.6.11+ armv6l
Firmware: #474
Memory split : 64 MB
iPad 4 and iPhone 4.

I have tested Airplay mirroring on a 1080p TV. It work but if I rotate to portrait, the image does not refresh, although if I return to landscape the image starts refreshing again.
I have tested to change full screen mode on/off in admin web interface : same problem.

To estimate the gap between the image displayed on the ipad and the image displayed on the TV, I photographed the chronometer ipad next to the TV. : There are about 0.4 seconds delay.


I have this error message each time i lauch airplay mirroring on my iPad 4 :

ALSA lib pcm.c:2217:(snd_pcm_open_noupdate) Unknown PCM cards.pcm.front

What can I do to avoid it ?
RaspUser
Fresh Boarder
Posts: 1
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#11352
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 6 Years, 1 Month ago Karma: 0
Hi,
Downloaded latest version, 10 minutes ago and installed.

- Testing the external second monitor support, rplay says " unhandled packet type:4. ".
- Rotating to portrait doesn't work in 720p (can't test in 1080p now)
- is there a way to force bonjour refreshing airplay? because mountain lion does not detect a airplay receiver and so I can't test it... somehow yesterday, one of the times (from a lot of them) it appeared in the system, but I can't make it happen again.
zipleen
Fresh Boarder
Posts: 8
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#11353
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 6 Years, 1 Month ago Karma: 0
Finally got around to play tonight.

I have used a clean install of raspbmc and the new deb of rplay. Ipad3 is the test device. Raspberry pi second generation with a wired connection. Installed the dependencies. Got also the alsa error and the avahi warning.

The most curious things happens for me. The mirror screem has complete opacity, it doesn't work though. See picture

I do have sound but no video play in the YouTube app.

Update: "YouTube video started working, but with the same opacity issue"

Anybody else experiencing this?

Regards
Dommel83
Fresh Boarder
Posts: 10
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2013/08/05 13:41 By Dommel83.Reason: Adding more info
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1...78910111213...103