Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

rPlay beta bug reports and feedbacks
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1...3456789...103
TOPIC: rPlay beta bug reports and feedbacks
*
#11293
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 6 Years, 1 Month ago Karma: 0
Reinstalled rPlay (after uninstalling package first);

It would seem it's not working at all now. AirPlay is turned off in RaspBMC settings. License key entered into admin area (so the webserver is running ok).

My feedback is based on a fresh new up-to-date install of RaspBMC.

Any debugging I can do to help isolate where the issues lie?

Mike
Mike Thrussell
Fresh Boarder
Posts: 8
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#11294
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 6 Years, 1 Month ago Karma: 86
did you reboot? also turn off/on your WIFI on iOS device.

at least try if you can airplay photos, open a photo, click AirPlay button
huisinro
Moderator
Posts: 1567
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#11295
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 6 Years, 1 Month ago Karma: 0
After the update, tested on Windows 8.1 + AirParrot.
It's working fine except audio.

Desktop 1080p to Projector 720p, 124 ms delay (very little update on the screen, though)

great job
Teko
Fresh Boarder
Posts: 3
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#11296
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 6 Years, 1 Month ago Karma: 0
Teko
Fresh Boarder
Posts: 3
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2013/08/03 14:44 By Teko.Reason: duplicate post
The administrator has disabled public write access.
 
#11297
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 6 Years, 1 Month ago Karma: 0
More testing with a bit more challenge.
If I push it sending live TV, it starts drifting after a while

About 6 seconds delay in the attached example (don't know if the cause is Airparrot or rPlay)



256 MB allocated to GPU
Teko
Fresh Boarder
Posts: 3
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2013/08/03 14:58 By Teko.
The administrator has disabled public write access.
 
#11298
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 6 Years, 1 Month ago Karma: 0
Trying Raspbian in the meantime, again no joy at all!

I suspect the recent airparrot fix has broken it?

Have you got a link to the previous deb file please?


Thanks, Mike
Mike Thrussell
Fresh Boarder
Posts: 8
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1...3456789...103